Gør hverdagen i din virksomhed datadrevet – 3 BI værktøjer

Fremkomsten af internettet har medført store teknologiske omvæltninger for utrolig mange danske virksomheder. Mange virksomheder finder det vanskeligt at forstå og udnytte de nye muligheder, som den teknologiske udvikling giver. Der findes nemlig mange forskellige teknologiske værktøjer, der kan være med til at gøre hverdagen lettere for både små og mellemstore virksomheder. Her i artiklen får du et indblik i 3 BI værktøjer, der kan være med til at gøre hverdagen lettere for netop din virksomhed.

 

IBM – Cognos

De fleste store virksomheder benytter sig i dag af forskellige værktøjer til indsamling og behandling af større mængder af data. Sådanne værktøjer betegnes BI-værktøjer – også kaldet Business Intelligence værktøjer. Det er dog fejlagtigt at tro, at det udelukkende er de store virksomheder, der kan have gavn af at benytte BI-værktøjer. Også mange små og mellemstore virksomheder kan tilegne sig uundværlig viden ved brugen af det rette BI-værktøj. 

Spørgsmålet er så bare hvilket BI-værktøj, der er det rette for din virksomhed? Der findes nemlig et væld af forskellige programsoftware til indsamling af virksomhedens data.

Virksomheden IBM er en af de mange aktører, der udbyder løsninger inden for Business Intelligence. Nøgleordene hos IBM er, at man ved at engagere sig og involvere sig i de nødvendige data, kan forstå og finde svar på alverdens spørgsmål. Når du anvender Business Intelligence værktøjet Cognos fra IBM, vil du ifølge IBM opleve og forstå nye sider af din virksomhed – og forstå hvad der sker med din virksomhed ud fra rapporter, analyser og visuelle resultater af dataindsamlingen.

 

Microsoft – Azure

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor din virksomhed kan have gavn af at benytte Business Intelligence. Business Intelligence kan i mange tilfælde være med til at strukturere din virksomhed. Det rette BI-værktøj giver nemlig mere overskuelighed. BI-værktøjer indsamler de nødvendige data, der er nødvendige for en reel analyse af din virksomhed. 

Ud over BI-værktøjet fra IBM findes der som sagt også mange andre værktøjer. Et af disse andre værktøjer er Microsoft Azure fra vores allesammens kære Microsoft. Løsningen er forholdsvis omfattende, hvorfor det kan være nødvendigt (og ikke mindst en rigtig god idé) at alliere sig med en samarbejdspartner, der kan stå for hosting af Microsoft Azure. I takt med at virksomheden bliver større og får et større behov for dataindsamling og dataanalyse kan Microsoft Azure skaleres. Netop dette gør Microsoft Azure til et fremragende værktøj til virksomheder i vækst med store ambitioner.  

 

Oracle

Ud over de to førstnævnte BI-værktøjer kan der også nævnes et tredje. Det kan altid være fordelagtigt at undersøge flere forskellige muligheder, inden en virksomhed lægger sig fast på et BI-værktøj. Det tredje bud på et godt BI-værktøj til små og mellemstore virksomheder er løsningen Business Intelligence 12c fra Oracle. Nøgleordet hos Oracle er omfattende analyser, der bliver præsenteret på overskuelig vis. Ved brugen af BI-værktøjer fra Oracle kan din virksomhed få nye indsigter ved den nødvendige dataindsamling. Særligt lægger Oracle vægt på, at din virksomheds data bliver fremvist præsentabelt og overskueligt. Dette kan blandt andet være behjælpeligt, hvis resultater skal fremsættes for større menneskemængder. 

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!