Har du det rette mobilabonnement til din dating?

Du står måske og skal rejse til udlandet inden for kort tid eller er netop vendt hjem til Danmark igen. I den forbindelse har du muligvis hørt meget om, at EU har gjort dataroaming gratis – eller hvordan er det nu lige? Så det har du forsøgt at tjekke op på. Men i farten glemte du måske et mere essentielt tjek. Nemlig at undersøge, om du overhovedet har det rette mobilabonnement til dit daglige forbrug – og ikke blot til din rejse ud i den vide verden.

 

Undersøg om du har det rette mobilabonnement

Det kan være en rigtig god idé jævnligt at tjekke op på dit forbrug og udvalget af mobilabonnementer på markedet. Rigtig mange danskere har nemlig slet ikke det passende abonnement til deres behov og ønsker. På https://mobilabonnementpriser.dk/ kan du se en oversigt over tilgængelige abonnementer samt indtaste dine egne ønsker og behov for at finde det helt rigtige abonnement til dig.

De fleste teleselskaber har en såkaldt ”min side”, hvor du kan logge ind og se dit seneste forbrug. På den måde kan du få en idé om, hvad du rent faktisk bruger af telefoni og data, frem for at skulle gætte dig frem til dit behov. Udover at indtaste dit forbrug på https://mobilabonnementpriser.dk/, kan du også vælge, at du ønsker dit mobilabonnement skal indeholde en musiktjeneste eller 4g-netværk.

 

Du bruger den til det hele

Mobiltelefonen er blevet danskernes højre hånd. Med en smartphone kan du tilgå samtlige elementer af dit elektroniske og internetbaserede liv. Du kan tjekke e-boks, have kontakt med gamle klassekammerater og styre din kalender. Hele 60% af danskernes internetforbrug forbruges via mobiltelefoni. Derfor skaber rigtig mange forskellige virksomheder, portaler og internetsider en app, for bedst muligt at nå ud til forbrugeren. Dette gør sig også gældende på datingmarkedet. Flere og flere danskere forsøger sig nemlig med netdating eller mobildating. På den måde gøres datingen lidt mere tilgængelig, og man har mulighed for lettere at komme i kontakt med andre singler.

 

Find vej i datingjunglen

Står du og skal i gang med netdating kan https://datingpilot.dk/ være en hjælp. Her kan du se en samlet oversigt over de bedste og største datingsider i Danmark. På den måde undgår du selv at bruge en hel masse tid på at undersøge markedet og udvælge den passende side til dig.

De fleste datingsider har deres egen app eller en mobilversion af siden. Og der er mange fordele ved at flytte datingen ind på din mobiltelefon

  • Du får besked med det samme, andre ønsker kontakt med dig
  • Du har selv mulighed for let at tage kontakt til matches, mens du har mest tid og lyst
  • Du kan logge på din profil på farten
  • Jo oftere du er online og jo mere du opdaterer din profil, jo større er chancen for at få det bedste udbytte af din netdating

 

Gode råd til opstarten på din netdating

Hvis du aldrig har prøvet at begive dig rundt i netdatingens land, kan det måske virke en smule uoverskueligt, hvilke forhåndsregler man skal tage sig, og hvordan man får det bedste ud af sin netdating. Som nævnt kan du på datingpilot.dk finde frem til den passende datingside til lige netop dig og dine ønsker. Når du skal oprette en profil er der et par tips og gode råd, der er værd at tage med dig. Vælg et godt og lignende profilbillede. Man skal gerne kunne se dig ordentligt, og vælg et billede, som ligner dig nu – og ikke et billede fra dengang du var 10 år yngre eller da du havde en helt anden frisure.

Vær ærlig og personlig i din profiltekst samt i din kommunikation med de andre singler. Drop de gængse klichéer om, at du er ”familiemenneske” eller ”elsker dyr”. Beskriv det i stedet meget mere konkret og i billeder. Skriv for eksempel, at du er typen der ”siger hej til samtlige hunde du møder på gaden” eller ”spiser frokost med din farmor hver anden søndag”.

Det kan måske virke skræmmende at være personlig og ærlig, men hvis matchet er reelt interesseret, vil denne netop kunne lide disse sider af dig. Og hvis det skal føre til et forhold, så finder personen jo ud af det før eller siden. Samtidig er det dog også en god idé ikke at udlevere for megen information om dig selv, før du mødes med et match i virkeligheden. Forskning viser nemlig, at jo mere information folk ved om hinanden, før de mødes, jo mindre er chancen for, der opstår romance.

 

Generelt kan man sige, at du kan forsøge at vende det om. Hvordan ville du selv blive fanget af en mulig partners side? Er det ved et reelt foto og en glad og personlig profiltekst? Så er det formentligt også det, som folk finder interessant hos dig. 

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!