Windows 9x & Me Værktøjer

Dr.Watson

Opdateret: 26-02-2001

Oplysninger og fejlfinding:

Dr.Watson er et fejlfindingsprogram når du aktiverer det (skriver: drwatson i Kør) vises ikonet i systembakken nederst til højre i skærmbilledet. Dobbeltklik på ikonet og Dr.Watson indsamler oplysninger om systemet. Når programmet er færdig med at indsamle oplysninger melder det om eventuelle problemer med et givent program.

Dr.Watson

I fanen Vis kan der vælges Avanceret visning.
De forskellige faner viser nu stort set det samme som du kan finde i systemoplysninger. Men under fanen Start vises ikke alene stien til de startende programmer men også  hvorfra de startes. Det kan være meget nyttigt i visse tilfælde. F.eks. er det ikke alle programmer (Prøveversioner/shareware) der er lige gode til at rydde op efter sig når de afinstalleres, så er det rart at kunne finde "synderen" hvis Windows melder fejl fordi registreringsdatabasen forsøger at starte et program der ikke længere er der.

Hvis du oplever problemer f.eks. fejlmeddelelser er det en god idé at have Dr.Watson kørende i baggrunden. Dr.Watson vil nemlig poppe op og fortælle dig hvilket program der laver fejl.

Bemærk at Dr.Watson registrerer kun softwarefejl.


Windows ME brugere gør bedst i at ignorerer følgende besked:

mmtask

mmtask.exe er ret vigtig for bl.a. serieporten, og i øvrigt opfører proceslinjen sig heller ikke underligt af den grund.

Tilbage     Til øverst på siden

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!