Windows 9x og Me Trimning

Trim Internet Explorer.

Publiceret: 11-08-2001

Hvordan du får lidt mere fart på din IE browser:

Cache:

Begræns IEs cache til maksimum 20MB. Det gøres i Funktioner, på fanen Generelt finder du knappen Indstillinger. Der kan du begrænse den plads der skal bruges til Temp. Internet filer (Tilladt brug af diskplads). Sæt den til en værdi på 20MB.

Cacheen er der for at de sider du har besøgt hurtigere lukkes op når du besøger dem igen. men det er nu en god ide at tømme mappen helt en gang i mellem.
Selv om du sletter Temp. Internet filer med knappen "Slet" er det ikke alt der bliver slettet.

Mappen Temporary Internet Files findes normalt i Windows mappen. Der kan du slette alle filerne også cookies, men ikke undermapperne (hvis der er nogen) - men det er heller ikke nødvendigt.

Internetindstillinger - fanen generelt

Oversigt:

Det er også en god idé at tilpasse "Antal dage siderne skal gemmes i oversigten". Hvis du gemmer rigtig meget her kan din Index.dat (Windows\Cookies\Index.dat) blive meget stor. Det gør ikke alene Intenet Explorer langsom, men kan give problemer med Oversigten

Automatisk opdatering:

I fanen Avanceret, der kan du fjerne fluebenet i "Søg automatisk efter opdateringer til IE".  Når du er der vil jeg anbefale at du også deaktivere Scriptfejlfinding.
Når du bruger Windows update vil du også få opdateringer til IE (ja det er faktisk det der er mest af).

 

Har du ADSL eller lignende Internetforbindelse:

Hvis IE er langsom til at finde forbindelsen kan det være fordi IE er konfigureret til automatisk at registrere indstillinger.

Gå til fanen Forbindelse - LAN indstillinger og fjern fluebenet i "Automatisk registrering af indstillinger".

Indstillinger for LAN

Hvis du kommer ud for at du ikke kan komme på nettet, får du siden fejlsiden op hvor du kan klikke på "Registrer Netværksindstillinger". Når du gør det bliver fluebenet igen sat i ""Automatisk registrering af indstillinger".

  Tilbage     Til øverst på siden

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!