Tips til den moderne forbruger

I takt med digitaliseringen, så er der næsten ikke noget man ikke kan købe online. Selv tjenester som tidligere har været normalen at købe fysisk, kan købes online. Derfor har vi lavet en liste over de bedste råd til den moderne forbruger.

Sammenligningssider
Dette er smart og noget som forbrugere virkelig kan bruge. Det er ligegyldigt om du leder efter en computer, vase eller webhotel der er sikkert en side der sammenligner diverse priser for dig. På den måde kan du som forbruger spare tid og penge på selv at sammenligne og vide dig sikker på at du har fået dit produkt til den bedste pris.

Gavekort
Selvom dette både er smart for virksomhederne og forbrugerne, så er det værd at nævne. Der findes utallige hjemmesider, som sælger middage for to på tilbud eller et gavekort på tilbud. Det betyder blandt andet at du kan få et gavekort til Fisketorvet til en værdi af 500,- til 300 kr. Det er smart for både dig og virksomhederne, da du får 200 ekstra og virksomhederne er sikre på at du bruger pengene hos dem.

3 Tilbud
En nyere trend er at man kan få 3 uafhængige tilbud og derefter vælge det bedste. Det koster ikke dig noget som forbruger noget, da dem som står for de 3 tilbud ofte bliver betalt af de virksomheder, som får lov til at afgive disse tilbud. Denne service er indenfor alt lige fra advokater, vvs, tømrer til a-kasser. Hvis du som studerende bruger servicen til at finde en a-kasse, så kan FTF a-kasse anbefales.

Mad
Hvem havde for 10 år siden regnet med at man kunne købe alle sine madvarer online? Sider som nemlig.com bliver mere og mere populære, da prisforskellen på siden til supermarkedet ikke er så stor. Den største forskel er at sider som nemlig ikke rigtigt benytter sig af tilbud, hvilket gør man ikke får ’de gode deals’, som man er vant til i supermarkederne. Sådan sider er god til at købe ens faste indkøb på, såsom mælk, rugbrød, tandpasta og lignende produkter.

Udover indkøbssider, så skal madportaler også nævnes. Take-away er ikke lig med junkfood mere og man kan købe diverse lækre retter online på diverse portaler såsom Hungry, Just-eat og OrderYoYo. Du kan som forbruger købe alt lige fra burgers til sushi til palæo. Det er virkelig smart i en stresset hverdag.

Huske indstilling
Dette er en mere teknisk ting, men de fleste computere og browsere har huske indstillinger. Det vil sige at når du foretager online køb, så kan computeren huske dine oplysninger, hvilket betyder at du som forbruger kun skal indtaste udløbsdato på kortet og CVC-kode (kontrolcifre som står bag på kortet).

Black Friday og Cyber Monday
Nogle gange er amerikanisering en rigtig god ting, såsom når det giver hele dage hvor der er tilbud på alle ens favorit produkter. Hvis man har tålmodigheden til at undersøge en masse sider kl. 12 om natten, så kan man virkelig finde gode tilbud på diverse online sider. Specielt Cyber Monday, som kan betegnes som Black Friday for os nørder, så kan man virkelig finde gode tilbud. Personligt har jeg købt CPU, GPU og bundkort på tilbud og til 60% af den originale pris.

Flere tips
Der findes flere tips til den moderne forbruger, her er bare listet nogle af dem som undertegnet har haft mest succes med eller er gladest for. En anden fantastisk service, som skal nævnes er Amazon, som virkelig har formået at optimere online shopping. Amazon har igennem mange år øvet sig på det amerikanske marked og virkelig fået perfektioneret deres forretningsmodel og deres indtræden i Europa sker gradvist men med sikkerhed.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!