De fem bedste og gratis Microsoft Edge Browser udvidelser

Microsoft Edge er en meget hurtig og effektiv internetbrowser som følger med når man anskaffer sig styresystemet Windows 10. Som det første kan du med Windows 10 installere en række browserudvidelser. På trods af, at Microsoft Edge ikke kommer med en enorm liste med udvidelser, så kommer den alligevel med en del nyttige og yderst brugbare udvidelser som kan downloades fra Windows Store.

Vi har udarbejdet et bud på de frem bedste Microsoft Edge-browserudvidelser, som kan optimere dit brug og derved give dig mulighed for mange flere ting.

1. LastPass
I dag bruger man mange forskellige adgangskoder til forskellige hjemmeside. Adgangskoderne skal være stærke og kræver derfor ofte både tal og bogstaver hvilket kan være svært at huske. Her kan LastPass hjælpe dig med at indtaste dine adgangskoder og synkronisere dine adgangskoder på tværs af flere enheder. LastPass-adgangskodeadministratoren er tilgængelig som en browser-udvidelses funktion.

2. Mouse Gestures
Denne browser udvidelse er en funktion der kan hjælpe dig som bruger, med at få din computermus til at udføre smarte handlinger. For at få denne funktion inkluderet i din Microsoft Edge browser skal du blot downloade Mouse Gestures, opsætte det og så er det klar til brug.

3. Page Analyzer
Hvis du beskæftiger dig med at udvikle hjemmesider kan Page Analyzer hjælpe dig med at finde ud af CSS- fallback, brug af prefixes, JS-administration, brug af HTML 5 og mere. Du skal blot installere udvidelsen i din browser. Herefter får du mulighed for at vælge en knap der hedder MORE, her vælger du Page Analyzer som vil gå ind og scanne den hjemmeside du har bedt den om.

4.
Save to Pocket
Denne udvidelse giver dig mulighed for at gemme noget du er ved at læse, så du kan læse det igen senere. Når du har hentet denne udvidelse vil du få et Pocket-ikon i din værktøjslinje som vil lade dig gemme det du er i gang med. Du trykker blot på knappen og så vil den gemme det. Du kan dog også vælge at oprette og logge ind på din konto på flere forskellige enheder så du kan synkronisere de gemte hjemmesider.

5. Amazon Assistant
Fordi vi i dag køber flere ting via nettet end vi gør i fysiske butikker er der udviklet en browserudvidelse som hedder Amazon Assistant som hjælper dig som forbruger med at handle på Amazon. Udvidelsen giver dig mulighed for at søge efter et produkt og administrere din konto lige fra din sidebar i browseren.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!