Bedst i test

De fleste personer er udmærket klar over, at der findes et utal af variationer af de software, som vi gør brug af hver eneste dag. Vi har derfor, i denne lille oversigt, sammenlignet de forskellige software og givet vores bud på, hvilken en der passer bedst hvornår.


Browser

Alle har en hvis form for præference, når det kommer til brugen af browser. De mest kendte på markedet er Safari (Macintoch), Chrome, Firefox, internet Explorer (Windows), samt nyheden fra Microsoft, som hedder Microsoft edge. De fleste personer, har en nogenlunde ide om, hvad de forskellige browsere kan, og hvad de ikke kan. Det man bare skal være opmærksom på, er at browsersystemerne hele tiden udvikler sig. Der er bred enighed om, at den bedste browser til Macintosh er safari, hvilket kendetegner Apples produkter generelt, som nemlig fungerer bedst sammen med hinanden. Microsoft er også kommet efter det, hvad angår udviklingen af browser, som matcher styresystem. Det nye Microsoft edge er utrolig simpelt og hurtigt, og minder til forveksling meget Chrome.


Musik

Spotify har i lang tid været den helt store spiller, hvad angår streaming tjenester. Dog er der helt del andre firmaer, der langsomt har fået øjnene op for dette marked, her i blandt Apple med deres Apple music, Deezer og Tidal. Tidal skiller sig ud fra de andre ved den høje lydkvalitet (flak), mens man på Apple music kan være sikker på at finde det meste musik. Flere og flere kunstnere boykotter nemlig tjenester som Spotify, grundet kunstnerens dårlige forhold.


Billedbehandling

Når det kommer til billedredigering, findes der et utal af muligheder. Er det i professionelle sammenhænge eller til amatør brug? Et billedredigeringsprogram, kan bruges til mange forskellige ting. Står du f.eks. over for et bolig salg, kan du nemt give både huset og haven et visuelt pift, med et gratis program som f.eks. GIMP. Skal du bruge et lidt mere avanceret program, er photoshop måske mere rigtigt. Det er utroligt underholdende at redigere billeder, det er derfor bare at komme i gang. 

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!