Har du forsikret din PC forsvarligt?

Nu har du endeligt punget ud og købt den splinter nye Asus Yoga eller måske endda den helt store 15’’ MacBook Pro til studiet. Desværre, ligesom med et bil køb, er computeren allerede adskillige tusinde kroner mindre værd det øjeblik du tager den i brug. Så derfor har du selvfølgelig alle intentioner om at passe på den, men er du i tvivl hvad du ellers kan gøre? – så kig med her.


Det første skridt

Mange forhandlere, såsom Elgiganten og Power, har oprettet forsikringer udover den oprindelige garanti der følger med ved dit køb af computer igennem dem. De forskellige forsikringer varier imellem 800kr – 3000kr, og dækker alskens skader du kan komme ud for i de første tre år efter dit køb. Forsikringen kan give dig en sikkerhed i at du til en hver tid altid vil kunne få en nye computer eller få den sendt til reparation kvit og frit hvis uheldet skulle have været ude. Der er dog visse betingelse hos mange af disse forsikringer, så har du allerede egen indbos-forsikring er du godt dækket ind ved også at tilføje denne ekstra forsikring ved kassen.


Udstyr og gadgets

Det første du kan gøre, efter du har købt en forsikring, for at sikre imod yderligere ridser, mærker og skrammer er at belægge hele computeren med et beskyttende lag. Meget lignende som de skærmbeskyttende panserglas og bagcovers som du sikkert har i hobevis til din mobil, ligeledes er det god beskyttelse for din computer på sigt. For ikke at tale om sjovt. Der er ligeså mange mulighed for at udsmykke din computer som der er farver i regnbuen, og ofte kan du få dem specielt fremstillet lige efter din egen næse og design på flere forskellige websider.


Den rigtige mekaniker

Er uheldet dog ude og du står med et glas spildt mælk over din computer, uden forsikring eller noget, så skal du have fingrene i den rette it-hjælper. Her findes der et kæmpe udvalg på nettet som udbyder alt slags service til mange forskellige priser. Her er prisen ikke nødvendigvis den du skal gå efter, men nærmere hvor kompetente deres hold er. Chancen er at du har bedre held med at betale en smule mere hos en valideret og erfaren it-reparatør til at foretage en opgradering af pc’en, end at vælge den billigste nede om hjørnet og få en lige så smadret computer hjem igen. 

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!