Sådan får du mest muligt ud af Black friday

Den famøse dag ”Black Friday” nærmer sig hastigt. Dagen hvor de fleste butikker og webshops går sort og rabat-amok bør tages seriøst af os online brugere, da der virkelig er nogle gode kroner at spare på alle de julegaver, som du snart skal indkøbe. 

Derfor kan vi alle sammen lige så godt udnytte, at du kan få de samme varer, men nedsat 40% eller måske endda mere. Se hvordan du bedst udnytter mulighederne på Black Friday herunder. 


 

Hvis du har behov for et lille tilskud for at få råd til alle tilbuddene, så kan du låne hertil hos Santander Consumer Bank.

Forberedelse er vigtig

Der er uden tvivl en masse fordele i, at du forbereder dig på forhånd til denne dag. Med dette mener vi to ting:

Først skal du beslutte dig, HVAD du skal købe på dagen. Spørg dine venner og familie hvad de ønsker sig, så du har en konkret liste at gå efter. Du skal naturligvis også huske at tænke på dig selv, og om du mangler noget bestemt. 

Dernæst kan du bruge de informationer fra første step til at lede efter de mest relevante webshops. Hvem sælger disse ting og til hvilke priser? Det kan være en god idé at finde flere butikker, der sælger det sammen, så du på dagen kan tjekke alle dine muligheder og se hvem, der tilbyder den største besparelse.

 

Køb online

Der er ingen tvivl om, at de fleste fysiske butikker også tilbyder nogle gode tilbud på den sorte fredag. Men det er altid en del hurtigere og nemmere at navigere rundt på nettet. På få minutter har du tjekket 4 forskellige forhandleres pris på den samme vare – det kan du ikke gøre lige så effektivt ude i virkeligheden. 

Så hvis du vil have mest muligt ud af de 24 timer, så kan dette oftest bedst opnås via internettet. Som nævnt tidligere kan du også her tjekke forskellige sider på forhånd og gemme deres webadresser, så det tager dig 10 sekunder at finde frem til dagens bedste tilbud.

 

Lidt historie

Black Friday er et koncept, der oprindeligt kommer fra USA. Men heldigvis har vi danskere taget det til os, og derfor kan vi den 24. November se frem til at spare en masse penge. Vi glæder os – gør du? 

MEN HUSK: Det gælder om at være på vagt – se for eksempel denne artikel fra DR. 

Hvis du har brug for hjælp til at kunne udnytte alle tilbuddene, så kan du også tjekke Santanders forbrugslån, hvis dette bedre matcher dine behov.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!