Opgrader din it-virksomhed

Har du ført din it-iværksætterdrøm ud i livet, og er det tid til en opgradering? Du har måske brugt lang tid på din virksomhed, og det kører som det skal, så der skal ske noget nyt. Det er tid til udvidelse udvikling og opgradering!

 

Udvid, udvid, udvid!

Din it-business kører ud over alt forventning, så hvad med at udvide forretningen lidt? Måske har du siddet i sofaen og administreret det hele, men nu er der mulighed og penge til at skabe et lidt mere professionelt brand. Hvad med et kontor til din virksomhed og fremtidige medarbejder? Kontorhoteller, også kaldet Business center, er en mulighed for virksomheder, hvor de kan leje sig ind hos et professionelt firma, der sørger for velindrettet kontorpladser. Men det er skam ikke bare et simpelt kontor du lejer, du får nemlig mange andre gode faciliteter stillet til rådighed. Du får et indrettet kontor med alt hvad der hører sig til; fællesarealer, mødelokaler, kantine, alamsystemer, parkering m.m. Ud over at du får alt klappet og klart fra start, så sparer du også penge ved at leje dig ind hos et af de mange danske kontorhoteller. Flere har nemlig mulighed for at leje sig ind, og derfor fordeler I udgifterne til de forskellige services som f.eks. rengøring og wifi. Du slipper for alt det administrative besvær, du skal bare lave det du helst vil: udleve din iværksætterdrøm. 

Priserne afhænger selvfølgelig af omstændighederne i forhold til location, størrelse og faciliteter. Hvis du gerne vil etablere dig i København, skal du regne med at betale mellem 3.000-6.000 kroner om måneden. Så du kan altså sagtnes finde noget til en billig pris, selvom det er i hovedstaden. I Århus og Odense kan du finde det perfekte sted til dig, for en pris mellem 2.000-4.600 kroner. Der er muligheder uanset om du søger luksus, frem for alt, eller følger et budget. Og nu hvor du alligevel udvider, så ville det jo være en super ide at opgradere udstyret. Nogle gange er det bare nødvendig at have det nyeste nye, så din it-virksomhed kan følge med udviklingen.

 

Udvikling er vejen frem!
Du bør selvfølgelig altid have øje for hvad der sker på markedet, men du bør også uddanne dig efter det. Udvid dine evner og kompetencer efter hvad markedet søger. Lav én forbruger test, stikprøver, undersøgelser eller hvad du nu lige kan finde på der passer bedst til dig, for at se om du rent faktisk lever op til de krav du skal. Måske har du et skudsikkert koncept, men du kan altid udvikle og forbedre det.  Det er vigtigt at være omstillingsparat, så du kan springe til der hvor det gælder. Hvem ved, måske bliver du inspireret til nye projekter og tiltag.

 

Opgrader dit brand

Det er vigtigt, at du altid ”sælger” din virksomhed som et godt produkt. Det er vigtige du kender din virksom fra inderst til yderst, da du skal have styr på din egen it-virksomhed, ellers virker du useriøs. Du skal altså opgradere din fremtræden som firma udadtil. Kast dig ud i nye branding muligheder. Måske skal du endda opgradere din SEO, hvis det ikke er noget du allerede har fuldt styr på. Ny markedsføring kan fører meget godt med sig, og hvis du gerne vil overleve som lille virksomhed, er det vigtig at tænke ud af boksen.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!