Disse faktorer vil sikre de bedste oplevelser med IT i hjemmet

De fleste vil gerne have den bedste oplevelse når de bruger deres it, uanset om det handler om streaming af film, i arbejdsmæssig kontekst eller når der skal games.  I den forbindelse er der nogle helt essentielle faktorer som bare skal være tilstede, hvis dette skal faciliteres, hvorfor man ikke må gå på kompromis med disse, hvis man vil have det maksimale ud af IT i hjemmet.   Her kommer der nogle helt konkrete råd til, hvad der skal til, hvis alle hjemmets it-enheder skal udnyttes bedst muligt. 

 

Fokuser på netværket 

En væsentlig del af at have en computer er at den er koblet op på nettet.  En computer uden forbindelse til internettet vil ikke rigtigt kunne bruges til fulde, ligesom det heller ikke er ligegyldigt, hvilken forbindelsen den er koblet til.  Her er der mange forskellige valgmuligheder og udbydere, hvor hastigheden er den væsentligste faktor.  De mange forskellige hastigheder, men som udgangspunkt er det altid favorabelt at vælge den hurtigste.  I dag hedder den hurtigste hastighed 100 Mbit, hvilket bidrager til at du kan streame film og spille online spil uden der vil forekomme lack.  Med denne hastighed vil de andre devices, der kan kobles til wifi i husstanden også have bedre muligheder for fungerer i sammenspil med hinanden.

 

Brug de forskellige devices i samspil 

De fleste danskere har efterhånden flere forskellige devices, hvor smartphones, tablets og bærbare er en integreret del af det danske hjem.  Det er stadigvæk sådan, at computeren er den enhed som har størst styrke målt på programmer den kan trække, plads og hurtighed, men ved at forbinde den til andre devices hjemmet, såsom dit fjernsyn, hvor det er muligt at bruge din tv-skærm til at vise, hvad er fremgår på computeren. En anden måde at bruge de forskellige enheder i samspil på, er blandet ved at bruge din smartphone som fjernbetjening, hvor den ofte kan kobles op på højtalerne i huset og fjernsynet via wifi. På den måde er det muligt at kontrollere hvad der afspilles af musik, ligesom hvilke tv-programmer der skal vises på fjernsynet.

I samme stil er det muligt koble høretelefoner til både computeren samt en spilkonsol, hvis man er indehaver af sådan en, hvorfor lyden ofte er bliver en del bedre med et par gode høretelefoner. Det sikre den optimale lydoplevelse og den generelle oplevelse af enten en sang eller et fedt computerspil.  I den forbindelse kan det være en god idé at læse lidt mere dybdegående omkring headset.

 

Brug det rigtige udstyr 

Ofte bliver det sagt i spøg, at med det rigtige udstyr, så ville et givent udfald eller resultat have været anderledes. Hvor ofte har man ikke hørt en fisker sige, at med et andet agn, så ville chancen for at fange fiske have været større? Der rent faktisk noget om snakken og det gælder også i IT.   Alt afhængigt af hvilket udstyr der bruges, så er der himmelvid forskel på resultatet.  I forhold til IT, så handler det om at få udstyret i hjemmet til at interagerer med hinanden.  Eksempelvis, så er det langt fra sikkert, at man kan få Apple produkter til at fungerer i samspil med andre, hvorfor det nogle gange er værd at tage med i overvejelserne inden man investerer i nye it-produkter, om de rent faktisk fungerer med de, der allerede er i hjemmet.   Det vil være langt nemmere at dele filer i hjemmet enhederne imellem, hvis deres systemer er kompatible med hinanden. 

Det æstetiske udtryk ved it-udstyr er ikke altid det bedste, selvom der de senere år også har været større fokus på den designmæssige del end bare indmaden. Der er heldigvis hjælp at hente, hvor det eksempelvis er muligt at udsmykke sin windows stationær computer med et smart kabinet, som i højere grad får den til passe ind i konteksten.  I den forbindelse kan man få inspiration på kabinet nyheder.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!