Her finder du de nyeste spil til din Windows PC

Hvad enten du leder efter et nyt spil, som du kan spille på din PC, eller blot ønsker at vide, hvilke opdateringer, der er kommet på nogle af favoritterne, så læs med her.


Ny storyline i Dungeons and Dragons

Den nyeste storyline i Dungeons og Dragons er kaldet Waterdeep: Dragon Heist, hvor spillet foregår i byen Waterdeep. Denne nye version vil komme til at få spillerne til, at skulle bruge sin list og forstand til at følge spor og finde de manglende brikker. Der findes dog ikke meget mere information om spillet, så man må vente tålmodigt til det udkommer d. 20. september 2018. På ign.com finder du i øvrigt flere nyheder og anmeldelser om de forskellige slags spil. 


Vil du være englænder eller tysker i Battlefield V?

Battlefield V foregår under 2. verdenskrig, hvor man kan vælge imellem at være enten på tyskernes side eller englændernes. Det er blevet offentliggjort af producenterne, at de senere hen vil tilføje flere lande og muligheder i spillet, for at udvikle det.


Far Cry 5

Far Cry 5 indeholder især den gode historie og et godt adrenalinkick. Spillet går ud på at redde Hope County, Montana, men samtidig skal man tackle Joseph Seed, der også gerne vil redde byen, men er blevet alt for ekstremistisk. Joseph Seed danner derved en kult, der kalder sig ’The Project’, som løbende får mange medlemmer, hvilket gør det sværere for dig som spiller. Spillet byder desuden på en flot grafik og vellignende byer og landskaber, som gør det æstetisk flot at se på, men samtidig også mere realistisk i udseende. På spilnyhed.dk finder du desuden alt, der er værd at vide om spil samt muligheden for at spille gratis på hjemmesiden.


Total War: Thrones of Britannia

I det sidste spil med Thrones of Britannia, var det Irland, der var i fokus. Denne gang er det Wales og vikingekongeriget Northymbre. Kong Anararaut leder Waleserne i kampen på øen Ynis Mon. Derudover bliver spillerne udfordret i form af, at guvernørerne kræver deres del af din ejendom, når spillerne selv får mere ejendom. Man vil dog opnå en anden karakters loyalitet, hvis man selv vælger at dele land ud til dem. Det er det perfekte spil til dig, der ønsker en spændende historie bag og gerne vil have lov til at leve dig ind i det.


We Happy Few afslører snart udgivelsesdato

We Happy Few stod egentlig til at udkomme i april måned i år 2018, men er nu blevet rykket til sommeren 2018 i stedet for. Udvikleren Compulsion Games siger dog, at der snart vil blive afsløret en præcis udgivelsesdato.


Det nye God of War

God of War er den her modige og muskuløse mand, der har kæmpe mod græske guder såvel som deres naboer. Den græske mytologi er dog udelukket i det nye spil, da Kratos og hans søn er flyttet til et koldere sted i verden med masser af sne rundt omkring, som er et område hvor de nordiske guder også bor.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!