5 fordele ved at lave din webshop i WooCommerce

Vil du udvide din forretning med en webshop, kan du med fordel ty til WooCommerce, som er et webshopmodul udviklet af de samme mennesker bag WordPress. En Woocommerce webshop giver dig mange fordele, hvorved du kan spare tid og penge bogstaveligt talt og ressourcemæssigt. Neden for kan du læse fem fordele ved at lave din webshop i WooCommerce.

 

WooCommerce

1. WooCommerce giver dig alle de features, som en webshop skal have

Med WooCommerce kan du opsætte en webshop med alle de funktioner, som hører sig til denne type website. Du kan tjekke din lagerstatus, så du altid har overblik over dine varer. Du kan kategorisere, tagge og attribuere dine produkter, så dine kunder nemt kan finde frem til det, de leder efter. Du kan oprette billedgallerier for dine produkter, så dine kunder kan se dine varer i al deres fuldkommenhed og meget mere.

Mulighederne er stort set ubegrænsede, og med WooCommerce kan du tilpasse din webshop, så den fungerer og ser ud, som du vil have det.

 

2. WooCommerce integrerer sømløst med WordPress

Som nævnt i indledningen er det WordPress, som står bag WooCommerce. WordPress er et af de mest kendte og anvendte CMS-systemer, der findes i verden, og platformen er særlig anerkendt for sin brugervenlighed. WordPress er lige til at sætte sig ind i, og kender man ikke CMS-systemet i forvejen, lærer man hurtigt at blive fortrolig med det – så simpelt er det.

Som nævnt er WordPress et populært valg, når der er tale om CMS-systemer, og har man allerede et WordPress-site, og ønsker man at udvide sine online aktiviteter med en webshop, er det oplagt at vælge WooCommerce som basis for sin online butik. WooCommerce kommer nemlig med samme brugervenlig som WordPress, og eftersom de to systemer stort set er søskende, kan man uden problemer få de to systemer til at integrere og spille sammen.

 

3. WooCommerce er lige så brugervenlig som WordPress

I forlængelse med ovenstående punkt kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at WooCommerce er lige så brugervenlig og intuitiv som WordPress. Så har man kendskab til og erfaring med WordPress, har man rigtig gode forudsætninger for at lære at bruge WooCommerce på rekordtid.

Og ligesom man kan nemt kan videreudvikle på sit WordPress-site, kan man også nemt videreudvikle sin WooCommerce-shop. Finder man ikke de webshopfunktioner i det eksisterende plugin, som man skal bruge, kan man få dem udviklet. Så ændrer din forretning sig, behøver du ikke renovere din webshop fuldstændig. I stedet kan du tilpasse din webshop, så den stemmer overens med dit nye behov, og dette leder os til næste punkt.

 

5. Mange udvikler i WooCommerce

Igen er det en fordel, at WooCommerce er WordPress’ lillebror. WooCommerce er et open souce-plugin, og det betyder, at det er gratis for Gud og hvermand at gå ind i pluginnet og kigge på kildekoden. Det samme gælder faktisk også for WordPress, hvorfor der findes rigtig mange, som kender både CMS-system og plugin ind og ud.

Det gør det nemt for webshopejere at finde udviklere, som kender WooCommerce, og som kan finde ud af at udvikle videre på pluginnet. Dermed behøver man ikke gå og længes efter funktioner, som ens webshop ikke har. I stedet kan man bare finde en udvikler, som kan løse problemet for en.

 

4. WooCommerce er et eksisterende system

En sidste fordel som findes ved WooCommerce, er, at pluginnet er et eksisterende system. Og at det er gratis. Det er nemt at se fordelen ved, at WooCommerce er gratis at downloade og bruge. Men at WooCommerce er eksisterende system, er også en god ting for pengepungen.

At Woocommerce er et eksisterende system, betyder, at webshopsystemet allerede er lavet og klar til brug. For at komme i gang kræver det kun, at du downloader og installerer pluginnet. Mere skal der ikke til.

For webshopejere betyder det, at de ikke behøver investere penge og tid i at få skræddersyet et helt nyt system til deres webshop. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med at unikt system, men for langt de fleste er det tilstrækkeligt med et eksisterende system, der kan tweakes og tilpasses efter webshopejerens lyster og præferencer.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!