Køb med børnepenge og få mere rum i jeres budget

Det er blevet mere og mere almindeligt for internetsider at tilbyde kunden at betale med børnepenge. Det kan være en god måde at opnå mere frihed i sin økonomi. En økonomi, som i forvejen kan være presset af de ekstra omkostninger, som børn har. Børn medbringer nemlig mange af disse ekstra omkostninger. Især tøj kan være dyrt, også når de vokser så meget hele tiden. På nogle hjemmesider skal du bare bemærke dem om, at du ønsker at bruge børnepenge som betaling.  

 

Hvorfor skal du bruge børnepengene til at betale?

Som sagt så kan det være en god ide at bruge børnepengene til at købe nyt vintertøj til jeres børn, når tiden kommer til, at de skal have nyt. Det giver en vis frihed i jeres budget til at bruge jeres ellers hårdt tjente penge på noget andet. Mange forældre venter med at købe tøj til deres børn indtil der er udsalg. Men så kan det være, at den trøje jeres barn ønsker ikke er til at finde. Folk er vilde med at købe børnetøj og det ryger hurtigt af denne grund.

Det er her, hvor du f.eks. kan bruge børnepengene. Så behøver du ikke vente til udsalget, og dine børn kan få den jakke de gerne vil have. Således undgår i, at jeres barns nye vinterjakke ødelægger jeres budget.

 

Hvordan fungerer køb med børnepenge?

Når du køber online, skal du skrive i kommentarfeltet, at du ønsker at betale med børnepenge. På den måde så køber du på kredit. Det betyder, at beløbet vil stå som værende reserveret, men vil først blive trukket, når børnepengene er kommet ind på din konto næste gang.

Butikkerne sikrer sig, at de får pengene ved at kræve, at du betaler med et Dankort. På denne måde opnår de en form for garanti. Sådan ved de nemlig, at du har et kort, som man kan overtrække på. Hvis du ikke benyttede et Dankort, så kunne butikkerne ikke være sikre på at få betaling for deres varer.

 

Køb på afbetaling med børnepenge

Hvis du ikke er i besiddelse af et kreditkort, men i stedet har et Mastercard eller Visa Electron, så kan du i stedet købe tøjet på afbetaling. Dette er en yderst nyttelig måde at betale for sine varer på. Du kan endda også lave et køb på afbetaling med børnepenge, hvis du ønsker. Dette er muligt, fordi køb på afbetaling normalt bliver trukket den første i måneden, og så kan du se det som om at du bare får lidt mindre børnepenge hver måned. Hvis du ikke ønsker at afbetale på forskellige rater, så kan du jo med fordel anskaffe dig et kreditkort.  

 

Hvilke satser er der for børnepenge?

Først og fremmest modtager man børnepenge baseret på, hvor mange børn man har. Det offentlige udbetaler penge til jer for hvert barn I/du har. Beløbet afhænger derefter af barnets alder og så din eller jeres indkomst. Jo ældre barnet er, jo færre penge modtager du i børnepenge.

 

Her finder du en liste af sammenhængen mellem alder og beløb af børnepenge:

-       0-2 år så er det maksimale beløb, du kan få 4.506 kr. pr. kvartal.

-       3-6 år så er det maksimale beløb, du kan få 3.567 kr. pr. kvartal

-       7-14 år så er det maksimale beløb, du kan få 2.808 kr. pr. kvartal

-       15-17 år så er det maksimale beløb, du kan få 936 kr. pr. måned 

 

Derudover har husholdets indkomst også en betydning for, hvor meget man kan modtage i børnepenge. Er jeres indkomst på over 765.800 kr., så er man ikke egnet til at få de normale satser, og må nøjes med færre penge.

Gæld til det offentlige kan også have en effekt på dine børnepenge. De kan trække penge fra dine børnepenge, hvis dette er tilfældet. Det gør de for at opnå en form for betaling for de offentlige ydelser.    

Artiklen har forsøgt at gøre det lettere for dig at orientere dig, når det kommer til at betale med børnepenge. Det kan være smart at finde en liste online over, hvilke butikker på nettet der tillader at betale med børnepenge.

 

Hvornår får du børnepengene udbetalt?
Børnepenge er som sagt en ydelse fra det offentlige, som alle børn under 18 år kan få betalt til deres forældre. Ydelsen bliver betalt hvert kvartal. Når dit barn fylder 15 år, så ændres ydelsen til børneydelse i stedet, og dette bliver udbetalt hver måned.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!