5 tips til at spare penge i hverdagen

Der er utroligt mange danskere der optager gæld, men desværre så er de knap så gode til at komme af med gælden igen, og det betyder at folk kommer i RKI, gældsspiraler hvor der bliver optaget ny gæld for at kunne betale den gamle og lignende.

Derfor har vi lavet 5 tips til at spare penge i hverdagen, som du hurtigt kan sætte i gang og derved undgå at blive en af mængden.

1.    Lav et budget

Det første du skal gøre, når du vil spare penge i hverdagen er at lave et budget, som har alle dine udgifter inkluderet. Så vil du nemmeligt få tydeligt gjort hvor meget du som minimum skal have til rådighed hver måned, og du ved også hvor meget du kan bruge til sjov og ballade, uden at det belaster din økonomi.

 

2.    Få rabat på dine faste udgifter

Når du har forsikringer hos det samme selskab i mange år, så er det på sin ret, at man får en smule rabat og derved får en fordel af at have været loyal overfor sit selskab. Prøv at kontakte din forsikring og se om du ikke kan få noget rabat af den årsag. Prøv også at kontakte det sted du har dit internet og se om du kan få det billigere, eller brug sider som Mit-bredbånd.dk hvor du kan sammenligne alle de forskellige udbyderes priser og se om du rent faktisk har det billigste alternativ på markedet.

 

3.    Kør selv ferie

Hvis du skal på ferie, så kan du overveje at køre selv på ferie, da det ofte er billigere end de charterferier man kan købe hos de forskellige rejseselskaber. En kør selv ferie er langt billigere, fordi du ikke skal betale for flybilletterne, men ofte så er mange kør selv ferier også camping ferier, hvor du virkeligt kan få nogle gode tilbud. Ofte så kan du spare op imod 50 % af prisen på en kør selv ferie i forhold til en charterferie. Du skal dog ofte brug lidt mere på mad, medmindre at du selv kan lave maden på pladsen som i bor på.

 

4.    Opsig dine abonnementer og medlemskaber

Ofte så har vi nogle abonnementer som vi rent faktisk ikke bruger, eller i hvert fald ikke bruger nok til at det giver mening at betale fast til det hver måned. Prøv at tjek dem alle sammen ud og se om nogle af dem kunne undværes. Her kan du let og elegant ofte finde mindst 1 eller 2 af dem som du kan fjerne og hurtigt sparer et par hundrede kroner om måneden.

 

5.    Inviter vennerne hjem og drop byen

I stedet for at tage i byen med vennerne, så prøv i stedet at invitere vennerne hjem og tag en spilleaften, hvor i selv laver maden i stedet for at spise ude, og derefter bare sidder og hygger hjemme ved dig med nogle gode brætspil. Det er langt mere hyggeligt og det er uden tvivl også en let måde at spare flere hundrede kroner.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!