Hvilke muligheder har du med Windows programmerne?

Windows udvikler sig hele tiden. Den nyeste version, Windows 10, er kun udviklet til Windows Server 2016-målgrupper, og er kun tilgængelig på hjemmesiden Microsoft Update. Opdateringen af Windows indeholder dog kun forbedringer, og har ikke nogen nye funktioner. Heriblandt har man løst et problem, hvor programmet Azure-VM mistede forbindelsen til netværket, hvis man genstartede computeren. Dette er blot et eksempel på, hvilke muligheder man får med Windows 10.

Der er mange muligheder i dag, for at få de programmer, som du er interesseret i at have på computeren, uden at det gør computeren langsommere, blokerer for muligheden for at hente andre, større filer, eller ødelægger computeren på anden vis. Eksempelvis kan den makeupinteresserede teenager benytte sig af diverse spil, der omhandler makeup. Her kan man blandt andet lære om makeup og hvordan makeuppen skal lægges, fx via spil, hvor man skal lægge makeuppen på en dukke eller et sminkehoved. Man får derved muligheden for at leve sig ind i en virtuel verden som makeup artist, som måske kan inspirere til en fremtidig uddannelse som makeup artist. Derudover kan der være andre programmer, som computeren skal kunne tage, som er med til at guide inden for makeuppens verden. Dette gælder også programmer eller hjemmesider, der skal bruges, hvis man vælger at uddanne sig som makeup artist, og derfor skal bruge nogle bestemte redskaber, der kan udvikle ens kompetencer. Der er mange andre muligheder med Windows, hvis man ikke lige er interesseret i makeup eller at blive makeup artist.

Apps frem for computerens muligheder?

I dag anvender man mere og mere apps på telefonen, som bliver brugt til mange forskellige formål. Der er udviklet apps til alt lige fra de sociale medier, diverse spil, onlineshopping, gavekort, apps til at skrabe point sammen (som fungerer i stedet for penge til en bestemt virksomhed), lydbøger, radioprogrammer, og meget mere. Da apps stadig er så nyt, interessant og nemt lige at have ved hånden på mobiltelefonen, viger man mere og mere bort fra computeren og dennes muligheder. Mobiltelefonen arter sig mere efter computerens teknologi i dag, og er derfor nærmere blevet en kombination af disse. Derved kan man spørge sig selv, om det bliver computeren eller udelukkende mobiltelefonen, man satser på, i forhold til teknologisk udvikling og hverdagens muligheder med det.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!