Sådan tjener du flere penge og så meget kan du tjene

Vil du gerne tjene flere penge i hverdagen, uden at skulle tage et ekstra job i weekenderne, så er du havnet på det rette sted. Du er sandsynligvis på jagt efter flere måder at tjene penge på, som ikke kræver at du skal have et ekstra fast job på faste tidspunkter, men som er en hurtigere måde at tjene nogle penge på, som kan klares hjemmefra. Hvis jeg har ramt plet her, så skal du læse videre, og hvis jeg ikke har, så syntes jeg alligevel at du bør læse artiklen.

 

Jobs på fiverr

En af de letteste måder at tjene flere penge på, er ved at lave opgaver for andre. Og der findes ikke noget bedre sted at gøre dette, end hvis du vælger at lave jobs på fiverr. Fiverr er en af verdens største platforme som samler freelancere, og hvor mange virksomheder finder deres samarbejdspartnere. På Fiverr kan du designe logoer, blive tekstforfatter og mange andre ting og tjene penge på dine færdigheder. Det bedste af det hele? Du kan gøre det præcist hvornår du ønsker det. For du kan nemlig selv bestemme dine arbejdstider, selvom det dog anbefales at man maksimalt tager 24 timer om at lave en opgave. Når du har klaret en opgave, så vil du få betaling for den af de kunder som har købt din service. Prisen er oftest 5 dollars, hvilket naturligvis betyder at du skal kunne klare opgaverne hurtigt, før det bliver rigtig sjovt.

Så meget kan du tjene: Det er ikke urealistisk at komme op og lave mellem 3 og 4 opgaver i timen til en pris af 5 dollars, hvilket betyder at du sagtens burde kunne tjene 120 kroner i timen ekstra, når du ønsker det.

 

Sælg dine notater

Er du studerende eller har du tidligere været det, og har en masse notater fra din uddannelse? Så kan du rent faktisk begynde at sælge dine notater til andre studerende, som kan bruge dem og med glæde vil betale for at få dem. Det bedste af det hele, er at du rent faktisk får en ekstra indtjening som du ikke behøver at bruge tid på at skaffe. Eksempelvis kan du sælge dem på uninets.dk hvor du kan uploade disse notater på siden, og derefter kan andre studerende købe dine notater. Dine notater vil forsætte med at være til salg, selvom de bliver købt, hvilket betyder at du rent faktisk kan forsætte med at uploade nye notater og forøge din indtjening.  

Så meget kan du tjene: Dette afhænger af hvilke notater du lægger op, og hvor mange du har til salg. Men du tjener 25 kroner for hvert salg, hvilket betyder at hvis du eksempelvis får solgt 100 notater om måneden, så er det 2500 kroner ekstra om måneden, som du faktisk ikke skal arbejde for.

Jeg håber at du har fået inspiration og ellers så kan du læse denne artikel som giver dig flere tips til at tjene penge hurtigt

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!