En guide til effektivt at spare penge

Vil du gerne spare flere penge? Men synes du, det er lidt uoverskueligt at finde ud af, hvor du skal starte? Så er du landet det rette sted. I denne guide får du nemlig nogle gode bud på steder i dit budget, hvor du muligvis kan spare rigtig mange penge.

At spare penge betyder, at du får råd til alt det sjove i livet såsom rejser, ny elektronik, din drømmetaske eller lige det du går at drømmer om.

 

·      Drop de dyre og dødelige cigaretter

Tobakscigaretter er dyre, usunde og klimabelastende. Der findes derfor ikke én eneste god grund til at fortsætte. Kvit smøgerne i dag og spar mange penge. Dropper du at købe f.eks. to pakker cigaretter á 40 kr. stk. om ugen, kan du på årsbasis sparer over 4.000 kr. Penge som du kan bruge på meget sjovere ting.
E-cigaretter kan være et bedre alternativ til tobakscigaretterne, hvis du synes det er svært at stoppe med at ryge

 

·      Gennemgå dine faste udgifter

Du har sikkert en række faste udgifter, som du betaler hver måned. Der kan være mange penge at hente, hvis du afsætter lidt tid til at gennemgå dine udgifter. F.eks. kan du tjekke, om der findes en billigere el-udbyder, end den du bruger i dag. Ligeledes kan du få foretaget en gennemgang af dine forsikringer, for at se om der er penge at spare.
Det samme gælder internetudbyder. Her findes der et hav af forskellige selskaber som varierer en del i pris.

 

·      Overvej dine impulskøb en ekstra gang

Impulskøber du lidt for ofte? Begynd at overveje dine køb en ekstra gang. Lav en regel med dig selv om at der skal gå min. 24 timer, fra du får tanken, til at du faktisk køber varen. Du vil helt sikkert opleve, at du skipper nogle af dine impulskøb. 

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!