Her er endnu flere tips til at spare penge i dit liv

Annonce

Selvom du rent faktisk får penge ind på din lønkonto, så virker det alligevel som om, at du kun har penge de første par dage i måneden. Hvad kan du dog gøre forkert? Måske kan disse nedenstående bud hjælpe dig til at se nogle af de problematikker, som du måske har set dig blind på.

Vær i ekstrem god (eller dårlig) tid

Når du og familien skal på ferie, så sørg for at kig efter billetter i god tid. Hvad end I vælger at tage med fly, tog eller bus, så er der som regel penge at spare for de familier, som kan præstere at være ude i god tid. Dette gælder også, hvis I skal hjem til jeres forældre, som bor i jeres barndomsbyer. Lad bilen stå og tag toget med orangebilletter til hele familien. Ofte kan man få en voksenbillet til under 100 kroner, hvis man planlægger sit besøg i god nok tid. Alligevel kan der også være en pointe i at vente til sidste øjeblik – i hvert fald når det gælder ferier. Hvis I ikke har noget problem med at være spontane og tage ud på et anderledes eventyr, så kan afbudsrejser også være en god måde at spare penge på.

Hav tålmodighed og vent med at købe 

Når du skal ud og investere i et større køb, så væbn dig med masser af tålmodighed. Mange af os ved som regel godt, at vi skal ud og købe et par lenovo notebooks til familien, længe inden vi reelt har brug for dem. Det sker yderst sjældent at vores computere bare går i stykker ud af det blå. Som regel lægger vi mærke til at vores computere er blevet langsommere eller har fået flere og flere vanskeligheder hen ad vejen. Derfor kan det være en god idé at holde øje med tilbudsaviserne i lang tid og så slå til, når den ønskede vare er langt nok nede i pris. Kig for eksempel ekstra meget i tilbudsaviserne lige efter jul. Der kommer næsten altid rigtig gode tilbud lige efter juleaften. Det kan være fristende at give sin familie store flotte gaver, men prøv at se, om I ikke kan nøjes med at give hinanden penge. Så kan I sammen tage ud på en shoppetur efter juleaften samtidig med at I kan spare rigtig mange penge på de store køb.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!