Optimer din pc og spar penge på en ny

Annonce

I dag er computeren det vigtigste værktøj. Det er ej længere nødvendigt at være fysisk til stede, når møder skal afholdes, opgaver skal afleveres eller aftaler skal laves. Med andre ord har computeren og teknologiens frembrud, gjort det muligt at samarbejde med folk fra hele verden uden rejsetider. Denne udvikling har tilmed gjort det muligt at arbejde hjemmefra og lagre en masse viden og information, som før har skulle arkiveres forskellige steder. Derfor er computeren blevet vores vigtigste værktøj. Den forbinder mennesker og professioner. Læs med herunder og lær hvordan du sikrer dig en velfungerende computer.

Gør din computer rent

Computeren har mange skjulte åbninger, som du sjældent ser. Disse kan samle en masse støv, der til sidst kan lukke af for udgangene, hvilket kan resulterer i, at din computer brænder sammen. Er uheldet ude, så kan du ikke gøre så meget for at redde din computer, hvorfor du skal gøre den hyppigt rent. Støvsug åbninger for støv og lad skærmen få en omgang med en fiberklud. Når du rengør dit tastatur, skal du være påpasselig med for megen vand og sæbe, da dette kan trænge i computeren og ødelægge den. Så når du laver de nyeste opskrifter fra Klidmoster, så sæt computeren lidt væk fra komfuret.

Genstart den

Alle mennesker kan have brug for at blive nulstillet fra tid til anden i denne stress-ramte verden. Det samme kan din computer have brug for. Er din computer blevet ualmindeligt langsom kan det skyldes for mange unødvendige filer og programmer, som din computer ej længere kan kapere. Gem derfor alle dine filer, billeder og materiale på en ekstern harddisk og genstart hele computeren. Gør du dette, vil den blive genstartet til fabriksindstillinger og herigennem blive så god som ny. Det er dog vigtigt at gemme alt det materiale du i forvejen har, således alt dette materiale ej går tabt.

Undgå virus

En af de store fald grupper, når det gælder langsomme eller ødelagte computere, er virus. Gennem undervisning, arbejde og private projekter henter vi ofte forskellige programmer ned, som tager en virus med sig. Det kan også komme gennem bestemte sider du besøger på internettet. Derfor skal du undgå sider, der står ”usikker side” ved, i emnefeltet. Trods de mange gode muligheder internettet har givet os, så kan det også skabe problemer. Det er derfor godt at undervise børn og unge om it-sikkerhed, således de unge lærer fra start af, hvordan man går om sig på nettet.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!