Netflix pris – hvad er prisen for et Netflix abonnement?

Elsker du at se film og serier i fjernsynet, men er du også blevet træt af at du ikke selv kan bestemme hvad du skal se, og hvornår du skal se det, når du ser de traditionelle tv kanaler? Du kender sikkert allerede fænomenet streaming, hvor man køber et abonnement og derefter kan se alle de serier og film man gerne vil, uden at skulle tænke på hvornår det bliver vist i fjernsynet.

Netflix er en af de største af disse streamingtjenester og her kigger vi på hvad en Netflix Pris er i Danmark, for at se om det måske er noget du kan gøre brug af i stedet for de gammeldags tv-kanaler, som mere og mere begynder at blive mindre interessant for mange, da de unge nu om dage skifter over til streamingtjenesterne.

Hvad er Netflix?

Netflix er en af de største streamingtjenester i verden, og har mange tusindevis af film og serier, som man har mulighed for at se ubegrænset hvis man har et Netflix abonnement. Netflix er også kendt for at lave deres egne store serier og film, hvor man må sige at de er dygtige til at lave kvalitets indhold som man rent faktisk gerne vil se, og Prisen på Netflix stiger ikke selvom de bruger mange penge på film.

Netflix Pris – hvad koster Netflix i Danmark?

Du kan se at der er forskel på den Netflix Pris i Danmark og den der er i udlandet, da det f.eks. er billigere i USA end det er i Danmark at se Netflix og have et Netflix abonnement, fordi Netflix gør brug af Geografisk Pricing, som betyder at de prissætter efter hvor mange penge indbyggerne i de pågældene lande har. Det betyder også at fordi at Danmark er en af de lande med den højeste indtægt pr. indbygger, så er Prisen på Netflix en af de dyreste i verden, hvis man bor i Danmark. Her skal vi betale 79 kroner for det mindste abonnement, mens det mellem abonnement koster 99 kroner om måneden, og sidste men ikke mindst så koster Premium abonnementet hos Netflix 129 kroner, som også giver mulighed for at se film med HD og 4K kvalitet.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!