Drop Disney Dvd’er og bliv mere miljøvenlig med Disney Plus streaming

Annonce

Langt de fleste af os kender Disney og har set deres tegnefilm. Der er noget helt nostalgisk over disse film og der er ingen tvivl om at vi kommer til at vise dem til vores børn, hvis vi ikke allerede gør det. Men vi er desværre også et sted i tiden, hvor affaldssortering og bæredygtighed bliver mere og mere en del af vores hverdag, og derfor er det noget som vi alle bør løfte sammen om i flok, for at komme i mål med et mere bæredygtigt samfund. Og desværre så er både VHS og DVD’er ikke særligt bæredygtie. Men du behøver altså ikke at droppe disse Disney film bare fordi det ikke er det bedste for miljøet. Disney har nemlig lacneret Disney Plus, som giver dig mulighed for at se alle disney klassikerene.

Hvad er Disney Plus?

Disney Plus er Disney’s nye streamingtjeneste, som udelukkende indeholder deres egne film og serie. Disney ejer store filmselskaber som også producere Marvel superheltefilmene, men også de legandariske Star Wars som vi alle sammen også kender til. Disney Plus er ikke lanceret i Danmark endnu, men vi forventer at det kommer til Danmark inden ikke alt for længe. Dog skal vi forvente at indholdet er mindre end i USA og prisen er højere, lige som med Netflix, men dog skal man forvente at man ikke kommer til at mangle indhold.

Streamingtjenester er fremtiden

Der er ingen tvivl om at streamingtjenester er kommet for at blive. De er både bedre for miljøet, fordi der ikke skal produceres Dvd film, hvor både selve slutproduktet, altså selve Dvd’en ikke er særlig god for miljøet, men også selve produktionen af den samt distribitionen når de skal fragtes rundt i hele verden. Alt i alt så handler man mere miljørigtigt og bæredygtigt ved at gøre brug af streamingtjenester som f.eks. Disney Plus.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!