4 sammenligningstjenester, der vil spare dig mange penge!

Har du styr på, hvad du betaler for dit bredbånd, din a-kasse og den ferie du skal på her om lidt? Det har du måske, men er du nu også sikker på, at du har fået den bedst mulige pris?

I denne artikel giver vi dig 4 sammenligningstjenester, som vil hjælpe dig til at spare mange penge i hverdagen!

Spar penge på a-kassen, vælg den billigste

De fleste af os er meldt ind i en a-kasse, men det er de færreste, som rent faktisk har en idé om, om den a-kasse vi har er den billigste løsning? Mange har valgt deres a-kasse ud fra, at det er den som passer til deres faggruppe, men sandheden er, at du lige så godt kunne vælge en a-kasse for alle, da den vejledning og support du vil få her, vil være næsten den samme som den fagspecifikke. Derudover vil de dagpenge du vil få udbetalt selvfølgelig også være de samme. Prisen du betaler hver måned er dog vidt forskellige fra a-kasse til a-kasse, og der kan nemt være 30-50 i forskel per måned! Brug derfor en sammenligningstjeneste som http://www.find-a-kasse-priser.dk/billig-a-kasse.php til at finde den a-kasse der er billigst.

På bredbånd er der mange penge at spare

Vi har næsten alle bredbånd af en eller anden slags i vores hjem. Spørgsmålet er, om du betaler for meget for den hastighed du pt. har. Prøv at gå ind på en side som billig-bredbånd.nu og brug deres sammenligningstjeneste til at finde priser på den hastighed du har nu – betaler du for meget? Er du ude efter en hurtigere hastighed, så kan du med fordel bruge deres oversigt over hurtigt bredbånd, og på den måde finde det hurtigste bredbånd til den billigste pris. Se deres oversigt her.

Find det billigste hotel!

Når du skal på ferie, så er der ingen grund til selv at booke direkte hos hotellet, hvor det ofte er meget dyrere. I stedet bør du bruge en af de mange sammenligningstjenester på hoteller, som ikke bare finde de billigste hoteller til dig, men også finde de steder, hvor du få det bedste tilbud lige nu. Du kan f.eks. bruge en side som Trivago.dk til at finde det billigste hotel.

Find de billigste flybilletter

Lige som med hoteller, så findes der også mange forskellige priser og ruter inden for flybilletter. Kan det f.eks. betale sig at flyve over Amsterdam i stedet for det direkte flyt til Miami? Det er svært at finde ud af selv, og derfor er det ofte en god idé at anvende en tjeneste som f.eks. momondo.dk, som sammenligner priser fra samtlige flyselskaber i verden.

 

    Kontakt/ Mail  

Wintip.dk

Jeg håber du får stor fornøjelse af Wintip.dk. Har du ris, ros,eller kommentarer er du velkommen til at sende en mail.

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!