Din hjælp til hurtigt og stabilt Windows

Om Wintip.dk

Opdateret 03-12-2003

[Formål og indhold] [Frasigelse] [Copyright] [Tak til] [Min baggrund]

Formål og indhold:

Wintip.dk's formål er at give dig hjælp til hvordan du får din computer til at virke så hurtig og stabil som muligt med Windows 95, 98, ME, og XP samt de programmer der kan fås dertil (afsnittet om XP kan i stor udstrækning bruges til Windows 2000).

Beskrivelser af funktioner og systemværktøjer er god til, at få indsigt i konfiguration og vedligeholdelse af Windows PC. Det vil give større udbytte og forståelse af de småtips der findes hos Wintip.dk og andre steder. Jeg bestræber mig på at indholdet er skrevet og indrettet brugervenligt, på en måde så både nye og erfarne Windows brugere kan have glæde af Wintip.dk.

Dér er (næsten) altid hjælp at hente hvis du ikke lige forstår hvad der menes med at rette noget i msconfig eller andre kryptiske begreber man kan støde på. Der er også mange "indbyggede" tips og tricks i artiklerne.

Kortfattede tips og tricks i findes afsnittene Tips. Det samme i Hot Spots, der omhandler aktuelle og ofte forekommende problemer.

Desværre har jeg ikke fundet meget tid, og lyst til at opdatere Wintip.dk siden medio 2003, men det er dog stadig aktuelt som opslagsværk.

[Tilbage]

Frasigelse:

Det er dit eget ansvar når du arbejder med din computer. Jeg har gjort et stort stykke arbejde for at sikre kvaliteten af indholdet på Wintip.dk, men kan og vil på ingen måde holdes ansvarlig for eventuelle skader på soft-, hardware eller andet der måtte opstå hvis du er uheldig med udførelsen af tips og beskrivelser fra Wintip.dk.

Men du er velkommen til at skrive til mig hvis du opdager fejl, eller tilfælde hvor det virker anderledes end tilsigtet.

Wintip.dk yder ikke support via e-mail.
Jeg modtager gerne mails der indeholder ris, ros, kommentarer eller forslag. Hvis du har behov for akut hjælp med et problem kan jeg anbefale dig at benytte Nyhedsgrupperne. Du kan læse mere om nyhedsgrupperne på Usenet -Nyhedsgrupper.

[Tilbage]

Copyright:

Al tekst og billeder på Wintip.dk er beskyttet af Loven om Ophavsret, uanset om det er mærket © Copyright Wintip.dk eller ej. Det vil sige, det ikke er tilladt at kopiere eller distribuere indholdet, helt eller delvist uden tilladelse nogen steder.

Undtaget af Copyright er:

Du må gerne printe, og gemme til offline gennemsyn til privat brug, på din egen computer i udelt mappe, med betingelse af at indholdet forbliver uændret og indeholder kildeoplysninger.

Du er selvfølgelig velkommen til at linke til mine sider.

Diverse animerede gif billeder er hentet hos https://www.dejligbjerg.dk ud fra den overbevisning at de frit må anvendes. Jeg vil anbefale dig at gøre det samme i stedet for at kopiere herfra.

[Tilbage]

Tak til:

De trofaste deltagere i nyhedsgrupperne under dk.edb og Microsoft.public.

HTML.DK og W3Schools for gode tutorials om Webdesign.

De mange gæster på wintip.dk der har sendt ros, kommentarer og forslag .

Chart.dk for at udnævne wintip.dk til dagens hjemmeside den 28-12-2001 og Awards.dk for at give mig en Excellent Award.

Sidst men ikke mindst, mine børn for at udfordre mine evner ved computeren smil til Anders.

[Tilbage]

Min baggrund:

Mit første bekendtskab med EDB (som bruger) var i min læretid sidst i halvfjerdserne, og det har næsten uafbrudt været en naturlig del af hverdagen siden. Jeg har ikke egentlig uddannelse indenfor IT, så (næsten) alt hvad jeg ved er selvlært. Det siges at en ekspert er en person der har begået alle de fejl der kan begås indenfor et område. Så langt er jeg knap nået endnu, men jeg har samlet mange værdifulde erfaringer, og fået andel i andres erfaringer og viden via bøger, hæfter, Usenet, og artikler på Internettet.

Siden oktober 2003 har jeg arbejdet fuldtids som IT-tekniker.

Gennem tiden har jeg haft PC'er med alle Windows versioner siden Windows 3. Lidt Linux er det også blevet til.

Oprindeligt var det meningen jeg primært skulle bruge min PC til at skrive breve, lave regneark, hente information på nettet og lignende.

Men det har udviklet sig med flere PC'er i et lille netværk. Da jeg har børn der bruger dem meget skal de også kunne håndtere nogle store spil. Og det er noget der kræver meget af computeren, både software og hardware skal trimmes og opgraderes (heldigvis kan min største søn nu selv). 

Så  selvom der er blevet tid til meget "fornuftigt" og for eksempel denne hjemmeside, så er der gået megen tid med at holde PC'erne i topform.

Derfor er disse sider nok mest henvendt til dem der har en PC i hjemmet, der bliver brugt (og misbrugt) til alt muligt af både store og små.

 


Jeg håber du vil få glæde af Wintip.dk

Med venlig hilsen
Johnny Nielsen

Kolding, december 2003.

 

Johnny Nielsen

Wintip.dk blev oprettet og publiceret i december 2000 med tips flyttet fra min private hjemmeside.

 

 

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!