Din hjælp til hurtigt og stabilt Windows

Sidste nyt

Opdateret 05-03-2013

 

Nyheder og opdateringer:

 

WinTip.dk bliver igen opdateret

Fra og med Marts 2013 er der kommet nye admins på WinTip.dk og du kan igen se frem til nye spændende tips, artikler og downloads.

 

wintip.dk er ikke blevet opdateret længe!

Derfor vil der være mange links, en del guides til andre programmer, og nogle artikler der er forældede. Nogle websteder der linkes til er lukkede, nogle programmer bliver ikke lavet mere osv.

Nu har jeg rettet lidt småskavanker i layoutet, så nogle af overskrifterne ikke længere "skrider" i Firefox, Opera, IE7og IE8.

Reklamerne er fjernet.

 

Status:

Der trænger til at blive rette links,og opdateret lidt om de forskellige nyttige programmer der kan hjælpe med oprydning og optimering.
Måsker kommer der tid og lyst i løbet af efteråret/vinteren 2009.

Men der er ingen planer om nye artikler og guides. Det er lysten der driver værket, og jeg har haft lyst til mange andre ting end at skrive på wintip.dk de senere år.

Der er dukket mange andre websteder frem, der har taget op hvor wintip.dk slap, og de gør det godt. I dag er der også mange fora hvor det er let at hente gode råd.
Det skal også nævnes at Microsoft virkelig har lagt sig i selen for at lave gode guides til hjemmebrugere, også på dansk.

Der var også en del andre websteder på dansk om Windows, da wintip.dk gik i luften. Flere var rigtig gode, men der var også en del knap så hjemmebrugervenlige.

På det punkt tror jeg wintip.dk har haft sin berettigelse, og måske været med til at højne standarden.

 

De sidste 6 år har jeg arbejdet med IT som professionel. Der er forskel på hvordan man griber tingene an i en virksomhed i forhold til hjemme.

I en virksomhed er det sjældent rentabelt at bruge flere timer på fejlfinding af en enkelt PC, hvorimod det nok er værd at bruge en dags tid eller to på at redde feriebillederne på sin private hjemmePC.

Heldigvis har udviklingen gjort at de fleste hjemmebrugere, i dag kan benytte sig af en mere professionel tilgang.
Det er muligt at tage backup af mange filer meget hurtigt, og det er forholdsvis let at gendanne computeren fra en Recovery eller installations CD/DVD.
Samtidig er der bedre mulighed for at genoprette computeren med programmer og indstillinger hvis man bruger de backupmuligheder der er i de nye Windows styresystemer.

Udviklingen med Windows har også gjort at måske snarere er hardwaren end styresystemet der er flaskehalsen. Sådan har det stort set været siden Windows XP blev leveret på ny computere.

 

Afslutningsvis vil jeg rette en tak til alle der har brugt wintip.dk, alle der har sendt ris, ros og feedback generelt :).

Måske vil der blive lidt blogagtigt skribleri på wintip.dk, men foreløbigt er det "over and out" herfra.

 

Johnny Nielsen 

 

 

 

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!