Windows XP - Værktøjer

Support Tools

Publiceret: 22-02-2002

Hvad er Windows Support Tools:

Support Tools er en række små programmer der kan bruges til fejlfinding. problemløsning og information om Windows. Værktøjerne startes i en Kommandoprompt. Support Tools er på engelsk, og beregnet for den engelsksprogede XP version, men kan sagtens bruges på dansk Windows XP.

Installation af Windows Support Tools:

Indsæt din Windows XP cd, vælg "Udfører andre opgaver", og derefter "Gennemse denne CD". Åbn mappen Support og i den mappen Tool. Du kan læse lidt om værktøjerne i Readme filen. Installationen startes ved at dobbeltklikke på Setup.exe. Nu er det bare at følge installationsguiden. Hvis du installerer "typical" og senere for brug for f.eks. Apmstat, kan du gå til Kontrolpanel - Tilføj/Fjern Programmer og klikke på Skift udfor Windows Support Tools. Vælg "Add/Remove" i dialogboksen der kommer frem. Nu kan tilføje Additional Components.

Hvordan bruges Windows Support Tools:

En genvej til Kommandoprompten findes i Start - Programmer - Windows Support Tools. Udover Kommandoprompten findes også en Hjælp til Support Tools, det er dog ikke alle værktøjer der er beskrevet i hjælpen. I Readme filen er der en liste over samtlige værktøjer. Du kan også finde lidt mere dokumentation i selve programmets mappe (*.doc filer).

 

 

 

Wintip.dk

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!